Derde graad voor volwassenen Turnhout

Kunstzinnige kinderen hebben vaak kunstzinnige (groot)ouders!

Zin om je eigen creatieve interesses weer van onder het stof te halen? Kriebelt het bij jou ook als je je (klein)kinderen hun kunstwerkjes bewondert? Werk je beroepsmatig soms rond beeld? Ben je in je vrije tijd graag met kunst bezig? Nood aan wat 'me-time'?

De drempel is heus niet zo hoog.

Initiatielessen is een tweejarige opleiding die je wekelijks kan volgen op donderdagavond. Je krijgt een aanbod van beeldende opdrachten die je uitvoert in verschillende technieken. Zo maak je op toegenkelijke wijze kennis met het aanbod aan de academie.

Wil je je graag inschrijven voor de initiatielessen? Dat kan nog tot 30 september. Je vindt de initiatielessen terug onder de benaming: beeldatelier voor volwassenen

Turnova Turnhout

Academieplein 17 - 2300 Turnhout

Initiatielessen Turnhout

atelier 18 - 21.30 uur op donderdag

Volg ons op Facebook: SASK Turnhout

Volg ons op Instagram: #kunstacademieturnhout

 

ALGEMENE INFO

Klei, inkt, aquarelverf, potloden in al hun hardheden, vindmaterialen, stoffen, cobraverf, houtskool, penseelstift, pastelkrijt, fotopapier… Om jouw eerste 2D en 3D kunstwerken te verwezenlijken, kom je met meerdere technieken in aanraking. Het atelier Initiatielessen geeft je de eerste inzichten in beeldende kunsten.  Kiezen tussen de verschillende beeldende kunstdisciplines van de Academie hoeft gedurende deze twee schooljaren nog niet. Het is puur genieten om, tussen een fijne groep mensen, stapsgewijs jouw eerste opdrachten beeldend vorm te geven.   

Wil je je graag inschrijven voor de initiatielessen? Dat kan nog tot 30 september. Je vindt de initiatielessen terug onder de benaming: beeldatelier voor volwassenen