Bereikbaarheid kunstencampus

Vele lessen van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans vinden plaats in de kunstencampus op Turnova (Academieplein 17, 2300 Turnhout).

Bereikbaarheid

 

Met de fiets

Je kan je fiets parkeren in de fietsenstallingen op het Academieplein of het Brepolsplein. Je kan je fiets best extra vastmaken aan de fietsnieten die zijn voozien. Je kan de fiets ook zetten in de bewaakte ondergrondse fietsenparking Fietspunt Turnova (Otterstraat 37, 2300 Turnhout).

Met de lijnbus

Op de Grote Markt hebben een 30-tal buslijnen hun halte.
Van daar is het slechts enkele minuten te voet naar de kunstencampus. Je kan lopen via de Baron Frans du Fourstraat of via het Kursaalpoort en het Brepolsplein.

Meer info over buslijnen vind je op de website van De Lijn.

Met de auto

Leerlingen afzetten kan eenvoudig in de Baron Frans du Fourstraat VOOR de autovrije zone. Ze kunnen dan te voet verder wandelen naar de Kuntencampus.

Leerlingen brengen kan ook via de Turnova parking. Je kan de parking in- en uitrijden via de Otterstraat en de Baron Frans du Fourstraat. In de ondergrondse straat is er een kiss-and-ridezone. Hiervan kan je gebruiken zonder langs de slagbomen te passeren om personen snel af te zetten of op te halen. Via de roltrap van de parking kom je uit bij het Brepolsplein. De Kunstencampus ligt dan op wandelafstand.

Je kan ook parkeren op de parkeerplaatsen in de nabije straten of op de volgende parkings:

  • Parking Turnova (op 1 min. wandelen)
  • Parking Lindekensstraat (op 5 min. wandelen)
  • Parking Patersstraat (op 8 min. wandelen)
  • Parking Warande (op 8 min. wandelen)
  • Parking Muylenberg (op 9 min. wandelen)

Meer info over parkeren vind je op de webite van Stad Turnhout .